The perception of brand awareness and brand image towards consumers' - 505526 Liew, Wan Wei; Salmiah Mohamad Amin, supervisor; Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Pengurusan (Pemasaran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010