Penyelesaian masalah interpolasi menggunakan perisian microsoft visual basic versi 6.0 - 505559 Nur Nazifah Mamat @ Mukhtar; Nazeeruddin Yaacob, supervisor; Fakulti Sains (2001)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001