Design of open microwave cavity for heating purposes - Muhamad Lukman Hakim Mohd Yusof, 1988-; Nor Hisham Khamis, 1965-; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010