Persepsi pelajar terhadap penjenamaan semula logo UTM - 505663 Nik Mohd. Faizal Abdullah; Md. Mohar Mohamad, supervisor; Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Pengurusan (Pemasaran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010