Hubungan kecerdasan spiritual dengan kualiti kehidupan staf sokongan Fakulti Pendidikan Universiti Teknologi Malaysia [electronic resource] - 506479 Anis Abd. Wahab (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011