Pembangunan laman web pembelajaran asid dan bes berdasarkan teori kecerdasan pelbagai - Fatahiyah Halim, author 507026; Rio Sumarni Shariffudin, supervisor 624067; Fakulti Pendidikan 8185 (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011