Kesedaran mahasiswi Islam Universiti Teknologi Malaysia terhadap kesucian bahan kosmetik [electronic resource] - Eni Nurdahiyah Ngasri, 1988- (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Pengajian Islam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011