Tahap penguasaan kemahiran berfikir secara kritis dan kreatif di kalangan pelajar matematik tingkatan empat - Ho, Su Juih, 1987-, author 543964; Ismail Kailani, 1950-, supervisor 463107; Fakulti Pendidikan 8185 (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011