Stress dikalangan pelajar tahun 4 Jabatan Pendidikan Teknik dan Kejuruteraan di Fakulti Pendidikan Universiti Teknologi Malaysia - Aisah Mohd. Hamzah, author 509573; Yahya Buntat, supervisor 222626; Fakulti Pendidikan 8185 (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011