Stress dikalangan pelajar tahun 4 Jabatan Pendidikan Teknik dan Kejuruteraan di Fakulti Pendidikan Universiti Teknologi Malaysia [electronic resource] - Aisah Mohd. Hamzah, author 509573 (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011