Kaedah dan pendekatan pengajaran seni khat : satu kajian di Johor Bahru - Latifah Alias, 1986-; Abd. Rahman Hamzah; Fakulti Pendidikan (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Pengajian Islam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011