Two-dimensional analytical threshold voltage model of nanoscale strained silicon MOSFET with tri-material gate - Muhamad Syahir Tumaran, 1987-; Razali Ismail, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Mikroelektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010