Keushawanan sebagai kerjaya pilihan di kalangan mahasiswa melayu : kajian kecenderungan pelajar melayu di FPPSM, UTM - 505881 Umi Hani Mohd. Zin; Noor Azmi Mohamad; Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Pengurusan (Pemasaran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010