Permodelan masalah-masalah sukar dalam matematik dengan menggunakan ide-ide biologi - 505887 Nurulhuda Abdullah; Shaharuddin Salleh, supervisor; Fakulti Sains (2001)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001