Harapan ibu bapa terhadap pendidikan,pekerjaan dan pengurusan kehidupan anak bermasalah pembelajaran [electronic resource] - Norhaleyza Mohd. Hairul Quah, author 508135 (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011