Perbezaan kesan penggunaan bat sofbol jenis aluminium dan bat sofbol jenis komposit terhadap jarak lantunan bola dalam kemahiran bunt - Khairun Azam Rudzi, 1987-; Syahrul Ridhwan Morazuki; Fakulti Pendidikan (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Sains Sukan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011