Isu penggunaan kalimah Allah oleh orang bukan Islam : kajian kes teks dan pandangan tokoh-tokoh agama - Norfarizah Mohd. Noor, author 508454; Idris Ismail, supervisor 235867; Fakulti Pendidikan 8185 (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Pengajian Islam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011