Rekacipta instrumen pengukuran elektronik dan kebersanan penggunaan dalam sukan petanque dan boling padang [electronic resource] - Muhammad Shah Nur Faizal Ahmad, author 506899; Halijah Ibrahim, 1970- supervisor 281892; Fakulti Pendidikan 8185 (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Sains Sukan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011