Perceraian menurut enakmen undang-undang keluarga Islam (Negeri Johor) 2003 - 507288 Noraini Omar; Abdul Halim Zulkifli, supervisor; Fakulti Pendidikan (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Pengajian Islam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011