Faktor-faktor yang mempengaruhi pemilihan makanan sihat dalam kalangan pelajar Sekolah Menengah Teknik daerah Johor Bahru - 509296 Nur Hidayat Mohd. Yunus, author; Nornazira Suhairom, 1984-, 600117; Fakulti Pendidikan 8185 (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2011)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011