Kesan latihan industri terhadap pengukuhan kemahiran generik di kalangan pelajar-pelajar tahun akhir Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup) - Nurul Aisah Mohd. Noor, 199-, author; Rohana Hamzah, supervisor; Fakulti Pendidikan (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011