Kesan latihan industri terhadap pengukuhan kemahiran generik di kalangan pelajar - pelajar tahun akhir Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup) - Nurul Aisah Mohd. Noor (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011