Undergraduate mechanical engineering students' listening comprehension problems with lectures in english - Nurainasuhada Mohamad Apandi, 1987-; Sarimah Shamsudin, supervisor; Fakulti Pendidikan (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Pengajaran Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011