The rhetoric of powerpoint slide in UHB 2422 : advanced English for academic communication presentations - Nur Aminah Rahimsa, 1987-; Adlina Abdul Samad; Fakulti Pendidikan (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Pengajaran Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011