Students' perception of learning pronunciation in ESL classroom [electronic resource] - Nik Murni Nik Mustafa, 1988-, 582320 (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Pengajaran Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011