Koleksi penyelesaian sistem persamaan linear - 506033 Siti Aishah Husain; Md. Yusof Saidin; Fakulti Sains (2001)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001