Monopoly game in learning accounting : an exploratory case study - 506056 Liew, Xin Ning; Norhalimah Idris; Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Pengurusan (Teknologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010