Tahap pengetahuan pontensi kerohanian di kalangan pensyarah di Fakulti Pendidikan, UTM [electronic resource] - Nur Hazirah Hasim, author 508136 (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011