Tahap kompetensi dalam kalangan guru : satu perbandingan antara sekolah rendah dan menengah - Noor Maizatul Idayu Zainal, author 507397; Azizi Yahaya 489988; Fakulti Pendidikan 8185 (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011