Set fraktal : set mandelbrot - 506185 Seow, Hooi Siew; Hazimah Abdul Hamid, supervisor; Fakulti Sains (2001)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001