Response of shear key connection with different key shapes [electronic resource] - Choong, Pak Lim, 1987- (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011