Low pressure reverse osmosis membrane performance for endocrine disrupting chemical and organics - Norfazilah Mohamad, 1988-, author; Mohd. Fadhil Md. Din, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Pengurusan Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011