Konkrit ringan dengan menggunakan bebola plastik berongga [electronic resource] - Azrin Nor Ahmad, author (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011