Penggunaan analisis rangkaian dalam beberapa masalah pengurusan kuantitatif dan penyelesaian dengan menggunkan pengaturcaraan linear - 506269 Tay, Poh Leng; Mohd. Ismail Abdul Aziz, supervisor; Fakulti Sains (2001)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001