Teorem stokes dan penggunaannya - 506270 Tan, Chin Yu; Zainal Abdul Aziz, supervisor; Fakulti Sains (2001)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001