Harapan ibu bapa terhadap pendidikan, pekerjaan dan pengurusan kehidupan anak autisme [electronic resource] - Noor Azizah Mohd. Rasit, author 508233 (2011)
Project Paper (Sarjana Muda) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011