Code switching in a social networking platform [electronic resource] : a case study - Tang, Chee Lung, Stephen 1988- (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Pengajaran Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011