Kaedah unsur terhingga dalam menyelesaikan masalah kekenyaln linear - 348539 Wong, Siew Ping; Yeak, Su Hoe, 1971-; Fakulti Sains (2001)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001