Penghasilan carta elektronik hidrografi yang berkonsepkan sistem maklumat geografi (HidroGIS) - 453557 Rodzman Babah (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Ukur (Geoinformatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999