Keberkesanan penggunaan mikroorganisma efektif dalam proses olahan air sisa [electronic resource] - Abdul Hakam Ab. Hamid, 1987- , author (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Pengurusan Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011