Pengaruh kandungan lembapan terhadap kekuatan mampatan kayu meranti kuning [electronic resource] - Muhammad Akmal Daud, 1981-, author (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011