Kutipan data kawasan hijau secara automatik dari pangkalan data ortofoto berdigit - 250692 Salawati Suif (Skudai : UTM, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Ukur (Geoinformatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999