Kajian tahap kesedaran pekerja terhadap keselamatan di makmal, Universiti Teknologi Malaysia, Skudai, Johor - 506418 Sures Kalanrason; Aslan Amat Senin; Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Pengurusan (Teknologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010