Keselamatan dan kesihatan awam di tapak bina [electronic resource] - Mohd. Amiruddin Abd. Rahman, 1987-, author (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Pengurusan Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011