Kajian kesan pasang surut terhadap parameter kualiti air laut di kawasan barat selat Johor [electronic resource] - Muhammad Hanif Muhamad Misman, 1988-, author (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Hidraul dan Hidrologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011