Kesan daya mendatar terhadap blok konkrit terubahsuai permukaan bawah dengan corak susunan turapan yang berbeza - Shakira Abdul Aziz, 1987-, author; Hasanan Md. Nor, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Pengangkutan dan Jalanraya)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011