Kelakunan ricih dalam rasuk konkrit prategasan - Wong, Siew Yong, 1987-, author; Baderul Hisham Ahmad, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2011)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011