Anggaran kos pengeluaran dan pendapatan bagi buah-buahan - 11527 Institut Penyelidikan dan Kemajuan Pertanian Malaysia (Kuala Lumpur : Institut Penyelidikan dan Kemajuan Pertanian Malaysia (MARDI), 2005)
PSZJBL