Steel design of gantry crane to Eurocode 3 [electronic resource] - Tai Kah Ming, 1987-, author; Abdul Kadir Marsono, upervisor; Mohd. Zamri Ramli; Fakulti Kejuruteraan Awam (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011