Analisis sambungan rasuk tiang keluli terbentuk sejuk menggunakan kaedah unsur terhingga [electronic resource] - Saiful Azwan Sabli, 1987- , author (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011